Sagt om Nerikes Begravningsbyrå

Här nedan kan du läsa omdömen om oss tagna från Rejta.se, en tjänst som Eniro tillhandahåller i vilken tidigare kunder kan berätta om sina erfarenheter hos olika företag, samt vår Facebook-sida.

”Väldigt trevligt bemötande och trevlig lokal…
Väldigt trevligt bemötande, hemtrevlig lokal, de lyssnar på alla önskemål och ordnar allt till det bästa. Kändes väldigt bra när vi anlitade dem för första gången till min mormors begravning sommaren 2013. Fint minnesalbum också. Har sett sådana som fått plastfickor med sig från andra byråer… ”

”Vilken tur att jag valde…
Vilken tur att jag valde Nerikes begravningsbyrå. Kände på en gång när vi kom in att detta blir bra. Lugnet jag kände gjorde att sorgen släppte för ett litet tag och vi koncentrerade oss på att mor skulle få en så fin och värdig begravning som det bara gick. Aldrig en irritation när jag ringde i tid o otid om allt som jag kom på, som skulle göras och fås med, vilket jag rekommenderar Er på det allra varmaste.”

”Värme och professionalitet…
Jag blev rekommenderad byrån vid min mors bortgång och familjen blev mycket väl omhändertagen. Då min älskade make dog från mig var det självklart att anlita samma byrå. Jag blev också då visad all respekt, vänlighet och värme som går att få tillika stor förståelse för hur jag ville att utsmyckning och andra arrangemang i anslutning till begravningen skulle genomföras.”

”Värdigt, vänligt, professionellt…

Jag vill gärna dela med mig mina omdömen om Nerikes Begravningsbyrå i samband med min mammas död. Flexibla och inriktade på att lösa ev problem och personliga önskemål. Lyhörda och lyssnande. Måna om att vi skulle få den inriktningen vi ville på begravningen. Snabba att verkställa önskningar. Enkelt att förmedla till dom och få beslut fattat. Personligt, varmt och samtidigt mycket professionellt bemötande. Saklig och korrekt information. Mycket värdighet under processen samt vid ceremonin. Tack!”

”Personligt och mycket bra…
Ett personligt, varmt och förtroendeingivande bemötande. Tack för allt i samband med Linnéas bortgång. Nerikes Begravningsbyrå kan varmt rekommenderas.”